Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

 Άγριες μέλισσες - Άγριες καταστάσεις - Άγρια όμορφη μουσική


  Μπορεί, γενικότερα, να κάνει πάταγο με τα τηλεοπτικά της νούμερα, ωστόσο αυτό που εντυπωσιάζει ακόμα και τους λιγότερο... φίλους της "μικρής οθόνης" και των ελληνικών σειρών είναι η μουσική της επένδυση, που την κάνει ακόμη περισσότερο ατμοσφαιρική.


  Ο λόγος φυσικά για την τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1  άγριες μέλισσες, η οποία έχει μπει στην καθημερινότητα μεγάλου αριθμού τηλεθεατών, καθηλώνοντας με την υπέροχη πλοκή, την άψογη σκηνοθεσία, τα.. από άλλη εποχή βγαλμένα σκηνικά καθώς και την αψεγάδιαστη ερμηνεία γνωστών και αξιόλογων ηθοποιών. 

Alex Sid - Πέτρα


Η σύγχρονη μουσική της σειράς, ενδεδυμένη με το μανδύα της εποχής των ρεμπέτικων, αποτελεί συνδυασμό που απογειώνει τις αισθήσεις και μπερδεύει το μυαλό, κάνοντάς σε να νομίζεις πως έγινες κι εσύ κομμάτι της εποχής εκείνης. Ο πλούσιος σε νόημα στίχος προκαλεί δυνατά συναισθήματα στο κοινό...Ένα κοινό που αφουγκράζεται τα πάθη των ηρώων και παρασύρεται συνάμα από την διαρκή εξέλιξη των γεγονότων. Μπράβο σε όλους τους συντελεστές! Καιρό είχαμε να δούμε τη μυθοπλασία εποχής να ζωντανεύει στις οθόνες μας με τόσο περίτεχνο τρόπο...

Ακούστε ΕΔΩ τα τραγούδια


Alex Sid: Αυτός είναι ο δημιουργός των τραγουδιών της σειράς «Άγριες Μέλισσες»

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου